martes, 18 de abril de 2017

Joan Bosch presenta Mexicandino

Mexicandino és el títol del nou volum de narracions del vilafranquí Joan Bosch Planas, novetat d’aquesta diada de Sant Jordi editada per les barcelonines Edicions Carena.

Es presenta el proper divendres, dia 21, a dos quarts de vuit del vespre a la sala Mn. Vinyeta, en un acte que comptarà amb la presència de l’autor i els comentaris de Joan Solé i Bordes, durant prop de quaranta anys professor de llengua i literatura hispana.

Al llarg del centenar de pàgines del volum hi trobem una dotzena de narracions que es publiquen en castellà, i que es mouen sobretot, però no exclusivament, en l’àmbit mexicà i l’andí. Com remarca en el pròleg el Dr. Fernando Feliu-Moggi, professor de Lenguas y Culturas Hispánicas a la Universitat de Colorado-Colorado Springs, a Mexicandino Bosch no sols ens convida a recórrer la historia i la geografia d’Amèrica, sinó també a reconsiderar la perspectiva i l’angle de la nostra pròpia forma de mirar i entendre el món, una odissea el destí de la qual som nosaltres mateixos. (rtvvilafranca.cat)




No hay comentarios: